Gyengénlátóknak
       
                 
 Főoldal/Hírek 
       Kulcstémák 
   Tököl története 
       Önkormányzat 
  Ügyfélinformáció  
            E-ügyintézés 
 Adatvédelem/GDPR 
     Közérdekű adatok 
                   Térképek 
   Település-rendezés 
                Közösségek 
          Városfejlesztés 
  Közpénzek felhaszn. 
 2021 évi programok 
Tököli Tükör (újság) 
      Képek (galéria) 
       TDM szervezet 
    Hirdetmények 
  Közbeszerzés 
     Pályázatok 
      Választás 
Dunamédia 
               
          
       
     
   
  
 


Újabb pályázatot nyert Tököl Város Önkormányzata. A Pénzügyminisztérium által kiírt „Önkormányzati tulajdonú bölcsődei ellátást nyújtó intézmények fejlesztésének támogatása Pest megyében” felhívásra sikeresen került benyújtásra pályázatunk. A pénzügyminiszter támogató döntése értelmében 75 000 000 Forint vissza nem térítendő támogatásból épülhet meg a városrész bölcsődéje.
A beruházással a városrész intézményi ellátottsága javul, az iskola, óvoda mellett elérhetővé válik a bölcsődei szolgáltatás is. Az épület a városrész intézményei mellett épül fel, önkormányzati tulajdonú telken. A két csoportszobás minibölcsőde a meglévő intézményünk tagintézménye lesz. A beruházás során az itt található óvoda udvara és az új bölcsőde udvara elválasztásra kerül egymástól. Az új épület kialakításával új munkahelyek is létrejönnek, várhatóan 5 fő számára.
A kiviteli tervek elkészülte után elindul a közbeszerzési eljárás. Az intézmény várhatóan 2021 őszére már tudja a gyermekeket fogadni.

A projekt azonosítószáma: PM_BOLCSODEFEJELSZTES_2018/23
A beruházás megvalósítási helyei: Kisfaludy Sándor utca (2640/65 hrsz)
A támogató neve: Pénzügyminisztérium
A támogatás összege: 75 000 000 Ft
A támogatás forrása: Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtott célzott pénzügyi költségvetési támogatás a Pest megyei fejlesztések előirányzatból.