Gyengénlátóknak
       
                 
 Főoldal/Hírek 
       Kulcstémák 
   Tököl története 
       Önkormányzat 
  Ügyfélinformáció  
            E-ügyintézés 
 Adatvédelem/GDPR 
     Közérdekű adatok 
                    Térképek 
   Település-rendezés 
                Közösségek 
          Városfejlesztés 
  Közpénzek felhaszn. 
 2021 évi programok 
Tököli Tükör (újság) 
      Képek (galéria) 
       TDM szervezet 
    Hirdetmények 
  Közbeszerzés 
     Pályázatok 
      Választás 
Dunamédia 
               
          
       
     
   
  
 


VEKOP-7.3.3-17 pályázat
„A digitális fejlődés segítése fejlődésre nyitott iskolákban”
WORKSHOP a Tököli Weöres Sándor Általános Iskolában

A 2018. szeptember 1-jén induló pályázatunk a végéhez ért, melynek záró rendezvényét 2021.szeptember 30-án tartottuk az Aradi utcai épületünkben.
A 3 éven át tartó pályázatunk megvalósítása során kilenc ingyenes pedagógus-továbbképzés és közel 4,5 millió forint értékű eszközbeszerzés valósult meg. A projektben 12 pedagógus és tanévenként több mint 200 diák vett részt. Kiemelt célunk volt a digitális fejlődés, mind eszközparkunkat, mind a pedagógusaink és a diákjaink digitális kompetencia fejlesztését tekintve. A tanórákon napi szinten használtuk az IKT eszközöket, a különböző platformokat, az online tanulást segítő oldalakat. A gyerekek számára az oktatás így motiválóbb és változatosabb lett. Szívesebben és aktívabban tanultak, új technikákat, online felületeket ismerhettek meg. A digitális munkarend bevezetésekor nagy hasznát vettük az elsajátított digitális módszereknek, munkaformáknak.
A VEKOP-7.3.3-17 pályázati workshopon összesen 5 bemutató foglalkozást láthattak vendégeink, ahol igyekeztünk az összes fejlesztendő területen (matematika, szövegértés, természettudomány) elért eredményeinket megmutatni.
A pályázat kitűzött céljait megvalósítottuk, hiszen a tanulók ügyesen kezelik az IKT eszközöket (okostelefon, tablet, U-pointer, interaktív tábla), magabiztosan, tudatosabban használják a tanulás során az alkalmazásokat, az online felületeket. Diákjaink, pedagógusaink ismeretei bővültek digitális területen, amit a tanórákon és azon kívül is jól alkalmazhatnak a későbbiek során.

Tököl, 2021. 10. 05.
Solymosi Nikolett
intézményvezető-helyettes, projekt koordinátor