Gyengénlátóknak
       
                 
 Főoldal/Hírek 
       Kulcstémák 
   Tököl története 
       Önkormányzat 
  Ügyfélinformáció  
            E-ügyintézés 
 Adatvédelem/GDPR 
     Közérdekű adatok 
                   Térképek 
   Település-rendezés 
                Közösségek 
          Városfejlesztés 
  Közpénzek felhaszn. 
 2019 évi programok 
Tököli Tükör (újság) 
      Képek (galéria) 
       TDM szervezet 
    Hirdetmények 
  Közbeszerzés 
     Pályázatok 
      Választás 
Dunamédia 
               
          
       
     
   
  
 


Tájékoztatás felújítási-pályakarbantartási munkálatokról

2021. április 23-tól komplex felújítási-pályakarbantartási munkálatok kezdődnek a H6-os HÉV-en, mely érinti az utasokat és a környező települések lakóit.
A felújítási munkálatok folyamatosan, változó helyszíneken zajlanak majd 2021. május 21-ig.

Az utasokat hétvégente pótlóbuszok szállítják Szigetszentmiklós-Gyártelep és Tököl (májusban egy hétvégén Dunaharaszti-alsó) között, hét közben a HÉV közlekedést egy vágányon fenntartjuk, mely kiszámíthatóbb, ám kissé ritkább közlekedést eredményez.

A vasúti karbantartás során gépi ágyazatrostálás, vágányfelújítás, vágánycsere és sínvég felújítás történik, mindezzel párhuzamosan felsővezetéki munkák is zajlanak majd. A munkálatokat nappal végezzük, hogy az éjszakai nyugalmat ne zavarja, azonban nap közben a munkálatokkal összefüggő,

szokatlan, csikorgó-dobogó hangok előfordulhatnak, melyek a munkavégzés környezetében alkalmasak lehetnek a nyugalom megzavarására. Ez utóbbiért ezúton is elnézést kérünk!

A munkálatok során megújul több, mint 2.800 vágányméter vágány, és a HÉV utasai kényelmesebb, zökkenőmentesebb, simább, gyorsabb utazást élvezhetnek, emellett a menetrendtartás is javul majd. A környék lakói számára kiemelten fontos lehet, hogy Tököl, Mester utca és Szigethalom alsó között várhatóan csökken HÉV által gerjesztett kattogás és zakatolás.

A munkálatokról és a kapcsolódó közlekedési változásokról honlapunkon, járműfedélzeti és állomási utastájékoztató felületeken és Facebook oldalunkon keresztül tájékoztatjuk az utasokat. Amennyiben úgy ítélik meg, a helyben szokásos módon végezzék el a lakosság tájékoztatását.

A munkálatok első üteméhez tartozó menetrendi információ itt található: https://www.mav-hev.hu/hu/hireink/valtozik-h6-os-hev-kozlekedese-aprilis-24-etol-majus-7-eig,

MÁV-HÉV Helyiérdekű Vasút Zrt.