Gyengénlátóknak
       
                 
 Főoldal/Hírek 
       Kulcstémák 
   Tököl története 
       Önkormányzat 
  Ügyfélinformáció  
            E-ügyintézés 
 Adatvédelem/GDPR 
     Közérdekű adatok 
                   Térképek 
   Település-rendezés 
                Közösségek 
          Városfejlesztés 
  Közpénzek felhaszn. 
 2019 évi programok 
Tököli Tükör (újság) 
      Képek (galéria) 
       TDM szervezet 
    Hirdetmények 
  Közbeszerzés 
     Pályázatok 
      Választás 
Dunamédia 
               
          
       
     
   
  
 TISZTA TÖKÖL
Sikeres az illegális hulladék felszámolási akció

Tököl Város Önkormányzata az elsők között pályázott és nyert el 9.124.112,- Ft támogatást a Belügyminisztérium települési önkormányzatok számára kiírt illegális hulladék felszámolásának támogatásáról szóló „Tisztítsuk meg az országot” pályázaton.

A pályázat keretein belül elsőként 2020. november 3-án a Szentmiklósi utca és Vásár tér területéről gyűjtöttünk össze és szállítottunk el 32 m3 vegyes hulladékot.

Az előkészületekben Gergics Illés alpolgármester mellett Kőszeri Ferenc műszaki ügyintéző vett részt.

2021. év január és február hónapban Csvárics Mátyás cégével, a BAUSTRA Kft.-vel folytattuk az illegális hulladék összegyűjtését, az ÉTH Érd Nonprofit Kft. és DTkH Nonprofit Kft. közreműködésével az elszállítást, valamint az ártalmatlanítást, így további 128 m3 hulladékot szállítottunk el az alábbi helyszínekről: Lakótelepi garázsoktól, Parkerdőből, Prika telepről, Komphoz vezető útról, Zabástya útról, Szigetmajor kanyarból, Határ útról, József Attila utca végéről.

A fotókon is látható helyszínekről összesn 160 m3 hulladékot gyűjtöttünk össze és szállítottunk el, felszámolva így a város közterületein az illegális hulladéklerakó helyeket.

A megtisztított területekre figyelmeztető táblákat és vadkamerát helyezünk ki, fokozzuk a területek visszatérő ellenőrzését, megelőzve az illegális hulladék lerakását.

Az elmúlt héten egy sikeres tettenérés is történt a helyi vadásztársaság vadőrének közbenjárásával, mely tettenérést rendőrségi feljelentés követett.

Kérjük Önöket, segítsenek, hogy az illegális hulladék lerakását Tököl Város közterületein megszüntessük!

Környezetünk megóvása közös érdekünk!