Gyengénlátóknak
       
                 
 Főoldal/Hírek 
       Kulcstémák 
   Tököl története 
       Önkormányzat 
  Ügyfélinformáció  
            E-ügyintézés 
 Adatvédelem/GDPR 
     Közérdekű adatok 
                   Térképek 
   Település-rendezés 
                Közösségek 
          Városfejlesztés 
  Közpénzek felhaszn. 
 2019 évi programok 
Tököli Tükör (újság) 
      Képek (galéria) 
       TDM szervezet 
    Hirdetmények 
  Közbeszerzés 
     Pályázatok 
      Választás 
Dunamédia 
               
          
       
     
   
  
 


Korszerűbben, takarékosabban. Látványos változások a Sportcsarnokban

A Magyar Kézilabda Szövetség 150 mFt-os támogatásával folyó felújítási munkák látványos szakaszba értek.
Elkészült a LED-es világítás II. üteme, melynek során újabb 16 lámpatest kerül a helyére. Ezzel 1000 lux fölé került az 1 m2 felületre eső megvilágítás mértéke, ami a színes televíziós közvetítéseket is lehetővé teszi.
Működik az új fűtésrendszer is. 3 db 60-120 kW-os Viesmann kazán, s kapcsólódó berendezéseik teremtik meg az energiatakarékos fűtés feltételeit.
A további munkák festés, parketta felújítás, nyílászáró cserék, burkolások, a tervek szerint, február 15-re készülnek el.


Érd és Térsége Regionális Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás on-line értekezlete

Online konzultációt tartott Érd polgármestere, Csőzik László az ÉTH jövőjéről, a hulladékszállításra létrehozott társulással kapcsolatos döntések előkészítéséről.
A veszteséges cég működésének átalakítására öt vállalkozói csoporttól kértek ajánlatot. A megbeszélés eredményeként ezek megismétlését várjuk 2021. február 1-ig. Ezt követően, február 5-én újabb társulási egyeztetésre kerül sor.
Az eddigi ajánlatok azonos közszolgáltatási elképzelést mutatnak, de a tartozások rendezését különböző módon oldanák meg.
A társtelepülések vezetőinek kérése, hogy Érd is tegye meg a maga ajánlatát, különös tekintettel arra, hogy 2021-re veszteség nélküli működést is lehetségesnek látnak.


Mihály Norbert eskütétele
Állampolgársági eskütétel a Tököli Polgármesteri Hivatalban

2021. január 14-én a járványügyi előírások betartásával, de mégis ünnepélyes keretek között Mihály Norbert, Hoffman Pál polgármester előtt tette le állampolgársági esküjét. Hoffman Pál polgármester elsőként gratulált ahhoz, hogy Mihály Norbert most már hivatalosan is magyar állampolgárrá vált.
Az eskütétel utáni beszélgetések mindig felmerül a Trinanon utáni szétszakítottság a 2004-es szégyenteljes elutasító viszonyulás, s az Országgyűlés 2010. évi döntése a több mint 1 millió magyarnak adta meg az összetartozás élményét.