Gyengénlátóknak
       
                 
 Főoldal/Hírek 
       Kulcstémák 
   Tököl története 
       Önkormányzat 
  Ügyfélinformáció  
            E-ügyintézés 
 Adatvédelem/GDPR 
     Közérdekű adatok 
                   Térképek 
   Település-rendezés 
                Közösségek 
          Városfejlesztés 
  Közpénzek felhaszn. 
 2019 évi programok 
Tököli Tükör (újság) 
      Képek (galéria) 
       TDM szervezet 
    Hirdetmények 
  Közbeszerzés 
     Pályázatok 
      Választás 
Dunamédia 
               
          
       
     
   
  
 


Ivancsics Ilona és Színtársai

Partnerünkkel az IntreTickettel együttműködésben lehetőséget biztosítunk további előadásaink megtekintésére. Ezekből egyet kiválasztva, 2021. január 30-án, szombaton, Maeterlink-Neumark - KÉK MADÁR című CsaládBarát zenés előadásunk kerül játszásra.


Maeterlink - Neumark - KÉK MADÁR c. CsaládBarát zenés játékát, 2021.01.30-én 17:00 órától "sugározzuk” két részben az egész család számára: https://youtu.be/thfYkuktM_4

1. Az online videó megtekintésére jegyeket 2021.01.26-tól vásárolhat egy regisztrációt követően - a honlapunkon és a JEGY(pont)hu oldalon elérhető linkek segítségével.

Mint magánszemély - 2,000 Ft
Mint az egész Család - 3,000 Ft
Mint Támogató - 5,000 Ft

2. Az előadás felvétele 2021.01.30-én (szombat) 17:00 órától, 24 órán keresztül, 2021.01.31-án (vasárnap) 17:00-ig folyamatosan elérhető, ezen időn belül bármikor elindítható és megállítható. Jegyeket korlátozott számban értékesítünk, ezért érdemes azt minél előbb megvásárolni!

IISZT honlap: https://iiszt.hu/repertoar/kek-madar-18

JEGY.hu: https://online-iiszt.jegy.hu/#/event/kek-madar/a9d77752-357d-4d8d-a4c8-4fab9c753494

3. Jegyeket a Jegy(pont)hu oldalon belépést (illetve előtte regisztrációt) követően lehet váltani. A jegyértékesítő oldal automatikusan elküldi a vásárló e-mail címére az előadásfelvétel megtekintéshez szükséges linket. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy kizárólag bankkártyával tud fizetni, egyéb fizetési módra az online előadás esetében nincs lehetőség. Ügyfélszolgálati elérhetőség: online@interticket.huHa már látta a tavalyi előbemuatót, akkor várjuk szeretettel ismét. Hívja meg barátait és regisztrálja őket a honlapunkon, hogy a következő online előadásról ők is tudjanak időben. 
Bízunk abban, hogy Önnel és családjával együtt köszönthetjük a Boldogság Kék Madarát, már nem csak a Dunakanyarban, hanem a Föld bármely szegletében élő és anyanyelvünket szerető közönségünkkel.

Mi ezután is értéket, örömöt és mindig jó estét kínálunk! 

Ivancsics Ilona és Sebők Péter
a Társulat Szentendre Pro Urbe díjas vezetői