Gyengénlátóknak
       
                 
 Főoldal/Hírek 
       Kulcstémák 
   Tököl története 
       Önkormányzat 
  Ügyfélinformáció  
            E-ügyintézés 
 Adatvédelem/GDPR 
     Közérdekű adatok 
                   Térképek 
   Település-rendezés 
                Közösségek 
          Városfejlesztés 
  Közpénzek felhaszn. 
 2019 évi programok 
Tököli Tükör (újság) 
      Képek (galéria) 
       TDM szervezet 
    Hirdetmények 
  Közbeszerzés 
     Pályázatok 
      Választás 
Dunamédia 
               
          
       
     
   
  
 


Járványügyi tájékoztató

A korábban elrendelt védelmi intézkedések hatályban vannak. Ennek megfelelően Tököl belterületén lévő valamennyi közterületen, illetve nyilvános helyen - kivéve a sporttevékenység során, valamint a parkokban, illetve zöldterületeken - maszk használata továbbra is kötelező!
A jelenlegi intézkedések január 11-ig érvényben maradnak. Este 8 és reggel 5 óra között továbbra is kijárási tilalom van, a szentestéről december 21-én dönt a kormány. December 31. nem lesz kivétel, a szilveszteri bulikat és utcabálokat idén nem lehet megtartani.
A járványügyi egyeztetések alapján a Tököli Weöres Sándor Általános Iskola 7.B, 8.A, 8.B osztályaiban 2020.12.14-2020.12.18. között, az 5.A osztályában 2020.12.15-2020.12.18. között tantermen kívüli, digitális munkarend elrendelése vált szükségessé.
Első tantermi tanítási nap: 2021.01.04. Az érintett osztályok ennek megfelelően fentiek szerint folytatják tanulmányaikat.
Az Oktatási Hivatal a Hagyományőrző Óvoda kis-, és középső csoportja részére rendkívüli szünetet rendelt el 2020. december 15-20. között.