Gyengénlátóknak
       
                 
 Főoldal/Hírek 
       Kulcstémák 
   Tököl története 
       Önkormányzat 
  Ügyfélinformáció  
            E-ügyintézés 
 Adatvédelem/GDPR 
     Közérdekű adatok 
                   Térképek 
   Település-rendezés 
                Közösségek 
          Városfejlesztés 
  Közpénzek felhaszn. 
 2019 évi programok 
Tököli Tükör (újság) 
      Képek (galéria) 
       TDM szervezet 
    Hirdetmények 
  Közbeszerzés 
     Pályázatok 
      Választás 
Dunamédia 
               
          
       
     
   
  
 


Járványügyi tájékoztató

A korábban elrendelt védelmi intézkedések hatályban vannak. Ennek megfelelően Tököl belterületén lévő valamennyi közterületen, illetve nyilvános helyen - kivéve a sporttevékenység során, valamint a parkokban, illetve zöldterületeken - maszk használata továbbra is kötelező!
A tököli oktatási intézményekben is elkezdődött a héten a dolgozók antigén gyorsteszttel történő vizsgálata. Az eddig tesztelt óvodai és bölcsődei dolgozók eredménye negatív lett.
Az Általános Iskola Aradi utcai épületében 49 fő tesztelése megtörtént, 2 pedagógus eredménye pozitív lett. Az 1/b. osztályban tanuló diákok részére karantén és digitális munkarend elrendelése vált szükségessé november 26-tól, december 4-ig. Az első tanítási nap december 7-e, hétfő. Ez idő alatt az 1/b. osztály tanulói nem léphetnek be az iskola épületébe, és kötelesek a karantén idejére a megadott elérhetőségi címen tartózkodni.
Az Általános Iskola igazgatója a Kisfaludy úti tagintézményben a pedagógusok hiányzása miatt az 1-6. évfolyamon tanulók számára rendkívüli tanítási szünetet rendelt el 2020. november 23. (hétfő) – november 27. (péntek) között.
A 7-8. évfolyamon a korábban elrendelt digitális munkarend 2020. november 27-ig érvényben marad. Az iskola azon diákok számára tud ügyeletet biztosítani, akiknek szülei az otthoni felügyeletet nem tudják megoldani.