Gyengénlátóknak
       
                 
 Főoldal/Hírek 
       Kulcstémák 
   Tököl története 
       Önkormányzat 
  Ügyfélinformáció  
            E-ügyintézés 
 Adatvédelem/GDPR 
     Közérdekű adatok 
                   Térképek 
   Település-rendezés 
                Közösségek 
          Városfejlesztés 
  Közpénzek felhaszn. 
 2019 évi programok 
Tököli Tükör (újság) 
      Képek (galéria) 
       TDM szervezet 
    Hirdetmények 
  Közbeszerzés 
     Pályázatok 
      Választás 
Dunamédia 
               
          
       
     
   
  
 Váltás 48 év szolgálat után

Kunzerné Dr. Balázs Ilona az I. számú vegyes fogorvosi körzet tulajdonosa (birtokosa) a felnőtt és gyermek fogorvosi ellátásra vonatkozóan is döntött a Képviselő-testület. A Szociális és Egészségügyi Bizottság ülésén a bejelentését követően Hoffman Pál polgármester a Képviselő-testület és Tököl lakói nevében köszönte meg a doktornő elismerést érdemlő munkáját.
A képviselő-testület nyitottságot mutatott a doktornő által bemutatott, a praxisjogot megvásárolni kívánó, s személyesen is bemutatkozó Dr. Részegh-Staufer Norbert fogorvos irányába, és felhatalmazta Hoffman Pál polgármestert az előszerződés, majd a feladatellátási szerződés aláírására. Természetesen megtaláljuk a módját Kunzerné Dr. Balázs Ilona doktornő méltó elbúcsúztatásának is.
Kunzerné Dr. Balázs Ilona, tököli fogorvos 48 év munka után köszön el pácienseitől. Azóta az évtizedek alatt Tököl lakosságának az ellátása a két fogorvosi rendelőben maximálisan színvonalas mértékben valósult meg. A rendelő színvonala az igényeknek megfelelő, a rendelő kialakítása során fontos volt a páciensek feszültségének csökkentése és minőségi ellátása, Kunzerné Dr. Balázs Ilonának ebben is óriási szerepe volt.

Búcsú a fogászattól
Hamarosan lezárom életem egyik legfontosabb időszakát. Átadom a fogorvosi rendelő kulcsait, és ezzel a fogászati alapellátás feladatait új kollégámnak Dr. Részegh-Staufer Norbertnek. Úgy gondolom, helyet kell biztosítani a fiataloknak, az új, friss tudásnak, ami reményeim szerint Tököl lakosságának is új lendületet, fejlődést hozhat az egészségügyi ellátásban. Érzelmileg nagyon nehéz az elválás a munkától, a betegektől, a kollégáktól és a sok segítő embertől. Közel ötven éven keresztül végeztem ezt a hivatást Tökölön, ami nekem is sok kihívást, élményt, sikert, időnként nehéz pillanatokat adott. Minden erőmmel azon dolgoztam, hogy korszerű, fejlődő minőséget tudjak szolgáltatni, a tököli embereknek. E feladat megvalósításában soha nem hagytak egyedül. Sokan segítették ezt a rendkívül összetett, szerteágazó munkát: tanácselnökök, Hoffman Pál polgármester úr, a képviselőtestületek, a Hivatal dolgozói és a hivatalos intézmények. Köszönet mindenkinek, aki támogatott. Közösen sikerült elérni, hogy Tököl fogászati ellátására büszke lehet a település. Külön köszönöm közvetlen kollégáimnak a sok-sok kellemes együttlétet. Nagyon jól éreztem magam ebben a közösségben, jó volt velük együtt dolgozni. Végül, leghangsúlyosabban betegeimnek köszönöm a bizalmat, amivel megtiszteltek, és remélem, a „fájdalmas” pillanatok ellenére jó szívvel gondolnak majd rám. Isten áldja Önöket.
Kunzerné Dr. Balázs Ilona

Dr. Részegh-Staufer Norbert Tibor egészségügyi szolgáltató hetente 30 órát rendel, az alább meghatározott időrendben: Hétfő, szerda, péntek: 8.00-14.00., kedd, csütörtök: 13.00-19.00.