Gyengénlátóknak
       
                 
 Főoldal/Hírek 
       Kulcstémák 
   Tököl története 
       Önkormányzat 
  Ügyfélinformáció  
            E-ügyintézés 
 Adatvédelem/GDPR 
     Közérdekű adatok 
                   Térképek 
   Település-rendezés 
                Közösségek 
          Városfejlesztés 
  Közpénzek felhaszn. 
 2019 évi programok 
Tököli Tükör (újság) 
      Képek (galéria) 
       TDM szervezet 
    Hirdetmények 
  Közbeszerzés 
     Pályázatok 
      Választás 
Dunamédia 
               
          
       
     
   
  
 


Nagyobb fegyelmezettség, rendezvényi korlátok

Az interneten pontatlan írások jelentek meg a rendezvényekkel kapcsolatban. Az rendezvényekre vonatkozóan álláspontunk a következő.
A város intézményei által hagyományosan szervezett nagy létszámú eseményeket nem rendezzük meg. Így az idei Szüreti felvonulás is elmaradt. A civil egyesületi események lebonyolítását tudomásul vesszük, azonban elvárjuk, hogy a rendező szervezet az előírt védekezési technikákat biztosítsa, illetve tartassa be. Ez az eddigiek során mind a kulturális, mind a sportesemények során megvalósult.
A Tököl Színpad szeptember 26-i előadására is szájmaszkokkal, 50%-os telítettséggel és a távolságtartás biztosításával kerülhetett sor. A civilek által szervezett versenyekre a szervezők által kijelölt időpontban sor kerülhet, azonban intézményi helyszínek nem vehetők igénybe. Ugyanez érvényes más, a Parkerdőben szervezett eseményre is. Kiemeljük, hogy az ott lakók nyugalma érdekében városi közterületen évente kettő eseményt engedélyezünk. Felhívjuk a Pilisi Parkerdő Zrt figyelmét arra, hogy az általunk befogadott versenyek esetében legyenek tekintettel Tököl álláspontjára s arra, hogy egyéb alkalmakra a közterületi parkolás lehetőségét nem engedélyezzük.

Tököl, 2020. 10. 07.
Hoffman Pál polgármester