Gyengénlátóknak
       
                 
 Főoldal/Hírek 
       Kulcstémák 
   Tököl története 
       Önkormányzat 
  Ügyfélinformáció  
            E-ügyintézés 
 Adatvédelem/GDPR 
     Közérdekű adatok 
                   Térképek 
   Település-rendezés 
                Közösségek 
          Városfejlesztés 
  Közpénzek felhaszn. 
 2019 évi programok 
Tököli Tükör (újság) 
      Képek (galéria) 
       TDM szervezet 
    Hirdetmények 
  Közbeszerzés 
     Pályázatok 
      Választás 
Dunamédia 
               
          
       
     
   
  
 


Több térségi együttműködésre alapuló szolgáltatási témában is fontos megbeszélésekre került sor.
Szigetszentmiklós polgármesterének meghívására áttekintettük az idei év szúnyoggyérítéssel kapcsolatos tapasztalatait, s megbeszéltük a 2021. év lehetséges együttműködését.
A központi, Katasztrófavédelmi Igazgatóság által végzett földi irtásnál a kimaradó utcák jelentettek gondot. Több település, így Tököl is extra füstködös gyérítéssel javított a helyzeten.
Közösen aláírandó levél elfogadásával döntöttünk, melyben a térség helyzetére hivatkozva a légiirtás visszaállítását is kértük.
Folyik a rendelkezésre álló források összesítése, s tartalék esetén a jövőt jelentő biológiai gyérítés felé teendő lépések meghatározása.

Változásokat hoztak a hulladékszállítást Tökölön szolgáltató ÉTH tulajdonosi közgyűlése és a Felügyelőbizottság ülései is.
Az elfogadott elmúlt évi beszámolók alapján régi-új vezető került az Érd és Térsége Hulladékkezelő Kft élére.
Személy szerint én is megköszöntem a lemondott Dr. Boldog Anna ügyvezető igazgató munkáját, s várjuk a tulajdonosi kör döntését, mely Csőzik László polgármester tájékoztatása szerint tőkeemelés vagy szakmai befektető bevonása lehet.

Újra ülésezett a Fővárosi Vízművek Önkormányzati Tanácsa. Ennek elnöki posztját az előző ciklusban is én töltöttem be. Az Önkormányzati Tanács a Fővárosi vízművek vezetésének javaslatára a következő 4 évre is felkért, s az Önkormányzati Tanács megválasztott az elnöki feladat ellátására.
A napirendek során bemutatkoztak a Fővárosi Vízművek új vezetői, Keszler Ferenc vezérigazgató, régi munkakapcsolat, de az Igazgatóság Elnöke Holai Gábor és a Felügyelő Bizottság elnöke új személy lett, Bónus Éva.
A tájékoztatások fontos projektek állása (Pl. a Kis-Dunaparti sáv csatornázás témája), s a bérleti üzemeltetési szerződésre valóm áttérés.