Gyengénlátóknak
       
                 
 Főoldal/Hírek 
       Kulcstémák 
   Tököl története 
       Önkormányzat 
  Ügyfélinformáció  
            E-ügyintézés 
 Adatvédelem/GDPR 
     Közérdekű adatok 
                   Térképek 
   Település-rendezés 
                Közösségek 
          Városfejlesztés 
  Közpénzek felhaszn. 
 2019 évi programok 
Tököli Tükör (újság) 
      Képek (galéria) 
       TDM szervezet 
    Hirdetmények 
  Közbeszerzés 
     Pályázatok 
      Választás 
Dunamédia 
               
          
       
     
   
  
 


5

Idősek karácsonya
Döntött a Képviselő-testület az időskorúak karácsonyi támogatásáról. A 30 éves hagyomány az idén rendhagyó módon alakul, mert a Művelődési Központban általában karácsony előtt megtartott bensőséges ünnepség a vírushelyzetre való tekintettel elmarad.
Ez a nap fontos esemény volt Tököl életében, mert több, már idős ember találkozott s töltődött fel az iskolások betlehemes játékán, és a meghívott művészek alkalomhoz illő műsorán. A Polgármesteri Hivatal dolgozik azon, hogy a város a karácsonyi ajándékvásárlást megkönnyítő 5000.- Ft- időben, s minél kevesebb személyes érintkezéssel jusson el az idősekhez.


6
A nehezebb körülmények ellenére is sokan jelentkeztek a „Szép város, rendezett környezet 2020" pályázatunkon. A Bíráló Bizottság: Vaslaki Judit elnök, Bosnyák Simonné, Burlovics Mária, Ecsedi Beáta, továbbá Dr. Vass Lucia alpolgármester, és Gergics Illés alpolgármester.
A Tököli Polgármesteri Hivatal munkatársa, Lach Bálint véleménye szerint nagy öröm volt a helyszínek megismerése. A Bíráló Bizottság Lach Bálint által összeállított képanyagot értékelve, jövőre több személyes látogatást tervez.
A Képviselő-testület 550 eFt-ot biztosított díjazásra, emléklappal és a fotók megjelentetésével kívánja a gyönyörű helyszíneket népszerűsíteni. Külön Dicsérő Oklevélben részesítette a Bíráló Bizottság a Pizza Veranda tulajdonosait az esztétikus környezetkialakítást értékelve. Első díjat kapott Korponai Sándorné, külön díjat állapítottak meg Farkas Áron Gyulánénak. Csatlakozva a Bíráló Bizottság véleményéhez valamennyiünk nevében gratulálunk minden résztvevőnek.