Gyengénlátóknak
       
                 
 Főoldal/Hírek 
       Kulcstémák 
   Tököl története 
       Önkormányzat 
  Ügyfélinformáció  
            E-ügyintézés 
 Adatvédelem/GDPR 
     Közérdekű adatok 
                   Térképek 
   Település-rendezés 
                Közösségek 
          Városfejlesztés 
  Közpénzek felhaszn. 
 2019 évi programok 
Tököli Tükör (újság) 
      Képek (galéria) 
       TDM szervezet 
    Hirdetmények 
  Közbeszerzés 
     Pályázatok 
      Választás 
Dunamédia 
               
          
       
     
   
  
 


3

Jogszabályváltozás miatt megváltoztatjuk az uszodai jegybevétel beszedési módját.
Önkormányzati számla kiállítására kizárólag az ASP rendszer képes. Az uszoda eddigi számlarendszere a továbbiakban nem használható.
A döntéssel felhatalmazzuk a TVCS Kft-t az uszoda üzemeltetőjét, hogy az általuk érintett belépőjegyeket saját nevükben értékesítsék. A létesítmény bérbeadásából származó bevételek továbbra is az önkormányzathoz kerülnek.

4

Mint korábban jeleztem, Tököl részt kíván venni a Tisztítsuk meg Magyarországot programban. Elkezdtük a felkészítést a várható pályázatra, ami azóta meg is jelent. A BM által kiírt pályázaton a település környezetében lévő illegális hulladék felszámolásra lehet támogatást nyerni.
A 10.000 - 25.000 fő közötti települések maximális támogatási összege 7 mFt lehet. Saját forrást a részvétel nem igényel. Tököl a teljes összegre beadja támogatási igényét.
A programot a hulladékszállítást végző közszolgáltatóval kell lebonyolítani. Folyik az egyeztetés az Érd és Térsége Hulladékkezelési Nonprofit Kft-vel, illetve a Tökölön dolgozó alvállalkozójával. Rakodási feladatokra helyi cég, eszközeivel bevonható. A pályázat beadási határideje: 2020. november 5.
A tisztításra váró helyszínek kiválasztása a saját felmérésünk és a „Hulladékradar" szolgáltatás információi alapján történik.