Gyengénlátóknak
       
                 
 Főoldal/Hírek 
       Kulcstémák 
   Tököl története 
       Önkormányzat 
  Ügyfélinformáció  
            E-ügyintézés 
 Adatvédelem/GDPR 
     Közérdekű adatok 
                   Térképek 
   Település-rendezés 
                Közösségek 
          Városfejlesztés 
  Közpénzek felhaszn. 
 2019 évi programok 
Tököli Tükör (újság) 
      Képek (galéria) 
       TDM szervezet 
    Hirdetmények 
  Közbeszerzés 
     Pályázatok 
      Választás 
Dunamédia 
               
          
       
     
   
  
 


1

Elhalasztotta a Képviselő-testület a Gyertyaláng Kft beszámolóját azzal, hogy a 2019-2020 év összevont beszámolóját hallgatja meg 2021. első félévében. E napirend helyett a 15 év alatt elhasználódott ravatalozó tetőzsindely szerkezete, és a mosdóhelyiségek ügyét tárgyalták.
A Képviselő-testületi döntéssel 2,5 mFt-ot biztosítunk a részleges bitumenes zsindelyezésre, a bádogos szerkezetek és a vizes helyiségek felújítására.
A Pest Megyei Kormányhivatal is tartott ellenőrzést a temetőkben, ennek a helyszíni szemlének a jegyzőkönyve még további feladatokat is kijelöl számunkra.

2

A Tököli Weöres Sándor Általános Iskola Kisfaludy Sándor utcai épületének KEHOP pályázat keretében megvalósult külső felújítását követően az épület korszerűsítése a belső terek felújításával folytatódik.
Megkezdődött az épületben lévő tálaló-melegítő konyha átalakítása, felújítása. Az épület adta lehetőségeket felmérve, az étkező-konyha-folyosó helyiségcsoport átalakításával korszerűbb, tágasabb melegítő konyha valósul meg bruttó 4.854.829,- Ft önkormányzati forrásból.
A munkálatok az őszi szünet végére befejeződnek. A felújítás ideje alatt a diákok étkeztetését hideg ételcsomaggal oldja meg az önkormányzat és az iskola