Gyengénlátóknak
       
                 
 Főoldal/Hírek 
       Kulcstémák 
   Tököl története 
       Önkormányzat 
  Ügyfélinformáció  
            E-ügyintézés 
 Adatvédelem/GDPR 
     Közérdekű adatok 
                   Térképek 
   Település-rendezés 
                Közösségek 
          Városfejlesztés 
  Közpénzek felhaszn. 
 2019 évi programok 
Tököli Tükör (újság) 
      Képek (galéria) 
       TDM szervezet 
    Hirdetmények 
  Közbeszerzés 
     Pályázatok 
      Választás 
Dunamédia 
               
          
       
     
   
  
 


Rendezvényi tájékoztató

Az interneten pontatlan írások jelentek meg a rendezvényekkel kapcsolatban.
Tájékoztatom az érdeklődőket, hogy a rendezvényekre vonatkozóan álláspontunk a következő.
A város intézményei által hagyományosan szervezett nagy létszámú eseményeket nem rendezzük meg. Így az idei Szüreti felvonulás is elmarad. A civil egyesületi események lebonyolítását tudomásul vesszük, azonban elvárjuk, hogy a rendező szervezet az előírt védekezési technikákat biztosítsa, illetve tartassa be. Ez az eddigiek során mind a kulturális, mind a sportesemények során megvalósult.
A Tököl Színpad szeptember 26-i előadására is szájmaszkokkal, 50%-os telítettséggel és a távolságtartás biztosításával kerülhet sor. A Bognár Attila által szervezett Tisztelet a Hősöknek futóversenyre a szervezők által kijelölt időpontban sor kerülhet a korábbi helyszíneken, a Pesti úti lakótelep parkjában vagy a város utcáin megrendezhető, azonban intézményi helyszínek nem vehetők igénybe. Ugyanez érvényes más, a Parkerdőben szervezett eseményre is. Kiemeljük, hogy az ott lakók nyugalma érdekében városi közterületen évente kettő eseményt engedélyezünk. Azt a változtatást, amelyben új helyszínen, a Kis-Dunai Parkerdőben kívánják a versenyt megrendezni, tudomásul vesszük, viszont a Gyermeküdülő területét és épületét nem kívánjuk a szervezők rendelkezésére bocsájtani.
Összefoglalva tehát a Bognár Attila vagy más szervező által szervezett futóverseny mind a város területén, illetve a Parkerdőben lebonyolítható.

Sok sikert kívánunk a szervezőknek!