Gyengénlátóknak
       
                 
 Főoldal/Hírek 
       Kulcstémák 
   Tököl története 
       Önkormányzat 
  Ügyfélinformáció  
            E-ügyintézés 
 Adatvédelem/GDPR 
     Közérdekű adatok 
                   Térképek 
   Település-rendezés 
                Közösségek 
          Városfejlesztés 
  Közpénzek felhaszn. 
 2019 évi programok 
Tököli Tükör (újság) 
      Képek (galéria) 
       TDM szervezet 
    Hirdetmények 
  Közbeszerzés 
     Pályázatok 
      Választás 
Dunamédia 
               
          
       
     
   
  
 


Jelentés a vírushelyzetről

Mostanáig kevesen éreztük saját bőrünkön a történetet. Most egyre több pozitív eset derül ki az ismeretségi körben is, ma már inkább rendezvényeken, bulikban, a normál emberi kapcsolattartások során fertőződünk meg. Érzékelhetően lazul a fegyelem
Tökölön 2020. július 27-től 8 igazolt koronavírusos személy volt, ebből hárman meggyógyultak. További 14 személy tartózkodik hatósági házi karanténban, ők nem fertőzöttek.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy az Önkormányzati intézményekben kötelező a szájmaszk használata, valamint mérjük a testhőmérsékletet is.
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma összeállította a 2020/2021. tanév kezdésére és lebonyolítására vonatkozó részletes Intézkedési Tervet, mely az Oktatási Hivatal honlapján és a Tököli Weöres Sándor Általános iskola honlapján is elérhető.
Kérjük az óvodákba járó gyermekek szüleit, hogy akik meg tudják oldani, illetve nem dolgoznak, a bent maradó gyermekek biztonságos délutáni altatása érdekében ebéd után vigyék haza gyermekeiket.
Bízunk benne, hogy minél tovább fenntartható a hagyományos oktatás, ennek érdekében kérem, hogy a megelőzés és védekezés érdekében hozott intézkedéseket tartsák be!