Gyengénlátóknak
       
                 
 Főoldal/Hírek 
       Kulcstémák 
   Tököl története 
       Önkormányzat 
  Ügyfélinformáció  
            E-ügyintézés 
 Adatvédelem/GDPR 
     Közérdekű adatok 
                   Térképek 
   Település-rendezés 
                Közösségek 
          Városfejlesztés 
  Közpénzek felhaszn. 
 2019 évi programok 
Tököli Tükör (újság) 
      Képek (galéria) 
       TDM szervezet 
    Hirdetmények 
  Közbeszerzés 
     Pályázatok 
      Választás 
Dunamédia 
               
          
       
     
   
  
 


Tisztelt Ügyfeleink!

A Tököli Polgármesteri Hivatalban 2020. június 2. napjától az ügyfélfogadási korlátozást részlegesen feloldjuk. A hivatal ügyfélfogadási ideje:
- hétfőn 8 órától 16 óráig tart.
- szerdán 8 órától 16 óráig tart.
- pénteken 8 órától 12 óráig tart.
A korlátozások enyhítése ellenére kérjük, hogy a személyes megjelenésre a halaszthatatlan és feltétlen személyes megjelenést igénylő ügyekben és lehetőség szerint telefonos időpont egyeztetést követően (telefonszám: +36 24 520-900) kerüljön sor.
A hivatalba való belépéskor kérjük az ügyintézőktől és más ügyfeleinktől lehetőség szerint legalább 1,5 méter távolságot megtartani és a hivatalban való tartózkodás során a szájat és az orrot eltakaró eszközt (maszk, sál, kendő) viselni.
Tájékoztatjuk Önöket továbbá arról, hogy ügyeiket a https://e-onkormanyzat.hu portálon is bonyolíthatják. A portál ügyfélkapus belépést követően használható. A kezdőképernyőn el kell fogadni az oldal általános szerződési feltételeit, majd ki kell választani Tököl Város Önkormányzatát. Ezt követően lehetőség van a nyomtatványok igénybevételével új ügyet indítani, a folyamatban lévő ügy állapotát megtekinteni, adóegyenleget lekérdezni és bankkártyás átutalással adót befizetni.
Ha az ügyindítás menü nyomtatványai között nem találnak megfelelőt, a https://epapir.gov.hu oldalon - szintén ügyfélkapus azonosítást követően - szabadszöveges beadványt küldhetnek be.
Az ügyfélkapuval nem rendelkező ügyfeleink egyes beadványait kivételesen a hivatal@tokol.hu e-mail címen is fogadjuk.
Amennyiben semmilyen elektronikus úton nem tudják eljuttatni hozzánk beadványaikat, kérjük, hogy azokat postai úton adják fel, vagy a polgármester hivatal előtt elhelyezett gyűjtődobozba dobják. A gyűjtődobozban hagyott beadványokat csak az egészségügyi várakozási idő leteltével dolgozzuk fel.
Tököl, 2020. május 26.

Gaál Ágnes Hoffman Pál
jegyző polgármester