Gyengénlátóknak
       
                 
 Főoldal/Hírek 
       Kulcstémák 
   Tököl története 
       Önkormányzat 
  Ügyfélinformáció  
            E-ügyintézés 
 Adatvédelem/GDPR 
     Közérdekű adatok 
                   Térképek 
   Település-rendezés 
                Közösségek 
          Városfejlesztés 
  Közpénzek felhaszn. 
 2019 évi programok 
Tököli Tükör (újság) 
      Képek (galéria) 
       TDM szervezet 
    Hirdetmények 
  Közbeszerzés 
     Pályázatok 
      Választás 
Dunamédia 
               
          
       
     
   
  
 


Tisztelt Tököliek!

Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy Tököl város vezetése az operatív törzs javaslatainak figyelembevételével úgy határozott, hogy nemzeti ünnepünk, március 15. alkalmából szervezett programokat nem tartjuk meg.

Megköszönöm a Szivárvány óvoda óvodásainak, a Szárny-nyitogató Művészeti Iskola, a Weöres Sándor Általános Iskola diákjainak, a Tököli Sváb Hagyományőrző Énekegyesület tagjainak a felkészülését, akik a műsort adták volna. Bízom benne, hogy egy későbbi alkalommal lehetőségük lesz színvonalas előadásukat a tököli közönségnek bemutatni.

A tököli emberek biztonsága érdekében hoztuk meg döntésünket. Tájékoztatom a lakosságot, hogy intézményeinkben fokozott figyelmet fordítunk a fertőtlenítésre, a tájékoztatók kihelyezésére, a megelőzéssel kapcsolatos tájékoztatásra.

A város közössége nevében március 15-én néma főhajtással és koszorúk elhelyezésével tisztelgünk majd az 1848/49-es forradalom és szabadságharc hősei előtt a Történelmi Zászlóparkban.

Kérek mindenkit, hogy vasárnap tűzze ki otthonára a magyar zászlót, és viselje szíve fölött összetartozásunk és szabadságszeretetünk 172 éves jelképét a kokárdát.

2020.03.12.

Tisztelettel:

Hoffman Pál

polgármester