Gyengénlátóknak
       
                 
 Főoldal/Hírek 
       Kulcstémák 
   Tököl története 
       Önkormányzat 
  Ügyfélinformáció  
            E-ügyintézés 
 Adatvédelem/GDPR 
     Közérdekű adatok 
                   Térképek 
   Település-rendezés 
                Közösségek 
          Városfejlesztés 
  Közpénzek felhaszn. 
 2019 évi programok 
Tököli Tükör (újság) 
      Képek (galéria) 
       TDM szervezet 
    Hirdetmények 
  Közbeszerzés 
     Pályázatok 
      Választás 
Dunamédia 
               
          
       
     
   
  
 


Folytatódnak a fejlesztések, elfogadták Tököl Város 2020. évi költségvetését

A képviselő-testület februári ülésén legfontosabb napirendként tárgyalták a város 2020. évi költségvetését. A költségvetés fő száma a bevételi és kiadási oldalon 1 milliárd 514 millió forint.
Hoffman Pál polgármester tájékoztatása szerint az elfogadott költségvetés szigorú takarékosságot mutat. Lényeges, hogy a város által elnyert korábbi pályázatok, áthúzódó beruházások finanszírozása biztosított. A költségvetés közel 450 mFt értékű beruházás megvalósulását teszi lehetővé. A minibölcsőde, a kerékpárút, a József Attila utca járda megvalósítása, valamint az Északi Kertváros Csapadékvízelvezetési Program II. ütemének kiépítése a pályázati támogatásokon felül összesen 83 mFt saját forrást igényel, melyet a költségvetés tartalmaz. Fontos eredménynek tartja azt is, hogy a kötelező feladatok ellátása mellett a közösségi élet erősítése, a Művelődési Központ és Könyvtár, a Sportcsarnok és a Városi Uszoda fenntartása, a közösségek működésének támogatása, és a városi események megrendezése szintén biztosított.
Tököl Város 2020. évi költségvetését Hoffman Pál, Ágics Antal, Ágics Péter, Csurcsia István, Gergics Illés, Malaczkó István, Vaslaki Judit, Vejmola István 8 igen, Farkas Zsuzsanna és Vukov Máté 2 tartózkodó szavazatával fogadták el.