Gyengénlátóknak
       
                 
 Főoldal/Hírek 
       Kulcstémák 
   Tököl története 
       Önkormányzat 
  Ügyfélinformáció  
            E-ügyintézés 
 Adatvédelem/GDPR 
     Közérdekű adatok 
                   Térképek 
   Település-rendezés 
                Közösségek 
          Városfejlesztés 
  Közpénzek felhaszn. 
 2019 évi programok 
Tököli Tükör (újság) 
      Képek (galéria) 
       TDM szervezet 
    Hirdetmények 
  Közbeszerzés 
     Pályázatok 
      Választás 
Dunamédia 
               
          
       
     
   
  
 


Nevelési.oktatási intézmények pedagógiai programjának támogatása Tökölön és környékén VEKOP-7.3.4-17-2018-00023 számú pályázat

A Széchenyi 2020 keretében meghirdetett „Kulturális intézmények a köznevelés eredményességéért” című VEKOP-7.3.4-17 számú pályázati kiíráson Tököl Város Önkormányzata 24.858.159 Ft összegű támogatás nyert „Nevelési-oktatási intézmények pedagógiai programjának támogatása Tökölön és környékén” című programmal, melynek támogatási szerződése 2019.augusztus 21-én aláírásra került.

A projekt keretében Tököl Város Önkormányzata 8 nevelési-oktatási intézménnyel kötött együttműködési megállapodást a projekt megvalósítására. A kidolgozott programterv szerint több mint 30 program fog megvalósulni, melyek között témanap, verseny, szakkör és tábor is helyet kap. A projekt célja, hogy erősítse a gyermekek alapkompetenciáit, gondozza tehetségüket, elősegítse fejlődésüket. Kiemelt cél a hátrányos helyzetű, illetve sajátos nevelési igényű gyermekek támogatása, fejlődésének elősegítése. A projekt tervezésénél a részt vevő iskolák pedagógusai jelezték, hogy munkájukkal szívesen hozzájárulnak a projekt sikeres lebonyolításához.
A megvalósítandó programot a Szárny-nyitogató Alapfokú Művészeti Iskola koordinálja.