Gyengénlátóknak
       
                 
 Főoldal/Hírek 
       Kulcstémák 
   Tököl története 
       Önkormányzat 
  Ügyfélinformáció  
            E-ügyintézés 
 Adatvédelem/GDPR 
     Közérdekű adatok 
                   Térképek 
   Település-rendezés 
                Közösségek 
          Városfejlesztés 
  Közpénzek felhaszn. 
 2019 évi programok 
Tököli Tükör (újság) 
      Képek (galéria) 
       TDM szervezet 
    Hirdetmények 
  Közbeszerzés 
     Pályázatok 
      Választás 
Dunamédia 
               
          
       
     
   
  
 


Ivancsics Ilona és színtársai Tökölön

Tököl az elmúlt évtizedekben a nemzeti és nemzetiségi hagyományainak őrzésével, sikeres, tartalmas rendezvényekkel írta be magát a helyiek és a hozzánk látogatók szívébe. A Szárny-nyitogató Művészeti Iskola elindulásával sokféle művészeti ággal ismertettük meg gyerekek és szülők sokaságát.

2019 őszétől új lehetőséggel gazdagodunk: a város vezetése örömmel támogatja az Ivancsics Ilona és Szintársai vezetői és Halász László, a Művelődési Központ igazgatója által kidolgozott kulturális tervet, egy Tökölön működő folyamatos színház program elindítását.
Minden segítséget megadunk, hogy itt a Csepel-sziget közepén kényelmes körülmények között valódi színházi élményben részesülhessenek az érdeklődők. Arra számítunk, hogy a művészetkedvelők érdeklődése, az előadások sikere évekre szóló együttműködést eredményez, s az Ivancsics Ilona és Színtársai otthonra találása Tökölön, tovább színesíti a város, a Csepel-sziget és a Kis- Duna menti térség kulturális életét.

Az őszi évad rendkívül jól sikerült. A színház három előadását közel 1000 néző tekintette meg. Az Olimpia, a Magyarmesék és a Portugál iránti érdeklődés és az előadások színvonala minden várakozásunkat felülmúlta.

HOFFMAN PÁL polgármester