Gyengénlátóknak
       
                 
 Főoldal/Hírek 
       Kulcstémák 
   Tököl története 
       Önkormányzat 
  Ügyfélinformáció  
            E-ügyintézés 
 Adatvédelem/GDPR 
     Közérdekű adatok 
                   Térképek 
   Település-rendezés 
                Közösségek 
          Városfejlesztés 
  Közpénzek felhaszn. 
 2019 évi programok 
Tököli Tükör (újság) 
      Képek (galéria) 
       TDM szervezet 
    Hirdetmények 
  Közbeszerzés 
     Pályázatok 
      Választás 
Dunamédia 
               
          
       
     
   
  
 


Befejeződtek a Tököli Weöres Sándor Általános Iskola Aradi utcai épületében folyó vizesblokk és folyosó felújítási munkák

Komoly feladat volt a kivitelezés ütemezésének megszervezése, mivel a kivitelezőnek azt is figyelembe kellett venni, hogy az augusztusi Summerfest idején az iskola épületében alakították ki a vendég fellépők szálláshelyét.
A kivitelező a munkákat a kivitelezési szerződésben rögzített szeptember végi befejezési határidőhöz képest már augusztus elején elkészítette, így a műszaki átadás-átvétel még a Summerfest és az új tanítási év megkezdése előtt lezárulhatott. A 64,5 millió forintos beruházás most az épületen belül eredményezett látványos változást. Közel 1000 m2 folyosó burkolata újult meg, valamint 8 db vizesblokk épületgépészeti és burkolat felújítása valósult meg. Egy meglévő mosdó-WC helyiségcsoport átalakításával egy akadálymentes WC helyiség kialakítása is megtörtént.
A korábban elvégzett korszerűsítési munkáknak köszönhetően több, mint 400 mFt-ot fordított a képviselő-testület az iskolák megújítására, a tanítási, tanulási körülmények színvonalának emelésére.