Gyengénlátóknak
       
                 
 Főoldal/Hírek 
       Kulcstémák 
   Tököl története 
       Önkormányzat 
  Ügyfélinformáció  
            E-ügyintézés 
 Adatvédelem/GDPR 
     Közérdekű adatok 
                   Térképek 
   Település-rendezés 
                Közösségek 
          Városfejlesztés 
  Közpénzek felhaszn. 
 2019 évi programok 
Tököli Tükör (újság) 
      Képek (galéria) 
       TDM szervezet 
    Hirdetmények 
  Közbeszerzés 
     Pályázatok 
      Választás 
Dunamédia 
               
          
       
     
   
  
 


Ütemezetten halad a járdaépítési program

Az Iskola utcában folytatódik a járdaépítés

Az utóbbi napokban a Kölcsey Ferenc utcai üzletek előtt is elkészült a járda, ezáltal már a teljes 600 méteres szakasz használhatóvá vált. Hamarosan megkezdődik az útpálya felújítása és a csapadékvíz szikkasztó árkok kialakítása is.
A vállalkozó következő ütemben az Iskola utcában folytatja a járdaépítést. Jelenleg a Csépi út és a Petőfi utca közötti szakaszon dolgoznak. A Petőfi utca és az Aradi utca között egy jelentős szakaszon eddig nem volt, ezáltal új nyomvonalon épül járda. A fejlesztéssel az iskolakezdésre teljesen biztonságossá válik a gyermekek közlekedése a szűk utcában is. 2017-ben a Petőfi utca és az Iskola utca sarkán álló romos épületet az Önkormányzat megvásárolta, lebontatta, a villanyoszlopokat áthelyeztette. Az így kialakult terület most lehetőséget ad az út torkolatának szélesítésére, a járda átvezetésére és egy park kialakítására.
A beruházás a Duna utca felújításával fog befejeződni, várhatóan az ősz folyamán. A Képviselő-testület döntése nyomán ezek a járda- és útépítések kiegészülnek a Fő utca Pesti út és a Városközpont közötti járdaszakasz átépítésével.