Gyengénlátóknak
       
                 
 Főoldal/Hírek 
       Kulcstémák 
   Tököl története 
       Önkormányzat 
  Ügyfélinformáció  
            E-ügyintézés 
 Adatvédelem/GDPR 
     Közérdekű adatok 
                   Térképek 
   Település-rendezés 
                Közösségek 
          Városfejlesztés 
  Közpénzek felhaszn. 
 2019 évi programok 
Tököli Tükör (újság) 
      Képek (galéria) 
       TDM szervezet 
    Hirdetmények 
  Közbeszerzés 
     Pályázatok 
      Választás 
Dunamédia 
               
          
       
     
   
  
 


Városi forrásból folytatódik az iskolafelújítás

Feszített ütem, kiváló előrehaladás

A Tököli Weöres Sándor Általános Iskola Aradi utcai épülete vizesblokk és folyosó felújításának előkészítése során két közbeszerzési eljárás lebonyolítására került sor. Az első eljárás eredménytelenül zárult. A megismételt eljárásban a bíráló bizottság javaslata alapján a Kisép-Generál Kft. (2310 Szigetszentmiklós, Kinizsi u. 23/a.) ajánlattevő ajánlata érvényes lett, a Képviselő-testület a feladat elvégzésére kiválasztotta.
A több, mint bruttó 64,5 millió Ft-os munka során a vállalkozó felújítja az iskola folyosóinak burkolatát mindhárom szinten, továbbá megújul az összes vizesblokk. A folyosók felújítására a határidő 2019. július 31., a vizesblokkok folyamatosan kerülnek átadásra, a végteljesítési határidő 2019. szeptember 30.

A munka ütemezésénél figyelembe kellett venni, hogy augusztusban, a Summerfest idején az iskola épületére a vendég fellépők szállásolása céljából szükség van, ezért a vizesblokkok egy része már júliusban elkészül. A Summerfest ideje alatt a munkavégzés szünetel, a tanév kezdete után pedig már csak burkolási és szerelvényezési munkák maradnak az addig el nem készült vizesblokkban.

Az Aradi utcai iskola épületében előkészítés alatt áll az ebédlő padlóburkolatának felújítása. Emellett rövidtávon megvalósulhat az Aradi utcai és a Kisfaludy Sándor utcai tornatermek új, PVC sportpadlóra történő cseréje is.

A folyosó- és vizesblokk felújítással az utóbbi években összességében több, mint 350 millió Ft értékű fejlesztés valósul meg az iskolaépületekben.