Gyengénlátóknak
       
                 
 Főoldal/Hírek 
       Kulcstémák 
   Tököl története 
       Önkormányzat 
  Ügyfélinformáció  
            E-ügyintézés 
 Adatvédelem/GDPR 
     Közérdekű adatok 
                   Térképek 
   Település-rendezés 
                Közösségek 
          Városfejlesztés 
  Közpénzek felhaszn. 
 2019 évi programok 
Tököli Tükör (újság) 
      Képek (galéria) 
       TDM szervezet 
    Hirdetmények 
  Közbeszerzés 
     Pályázatok 
      Választás 
Dunamédia 
               
          
       
     
   
  
 


Tájékoztatás a tököli 3. számú háziorvosi körzet helyettesítéséről

Tököl Város Képviselő-testülete 2019. július 11-ei rendkívüli ülésén tárgyalta a Tököli 3. sz. háziorvosi körzet feladatellátási problémáját. Megállapították, hogy Dr. Szűcs Katalin háziorvos a praxis tulajdonosa, kötelezettségeivel ellentétben a betegek ellátásáról sem személyesen, sem helyettesítéssel nem gondoskodik.
Az elfogadhatatlan helyzet megszüntetése érdekében Tököl Város Képviselő-testülete a betegek ellátását az illetékes szakmai hatóságokkal történt egyeztetések után a feladatellátási szerződés megszüntetésével és a helyettesítés finanszírozásával biztosítja.
A Képviselő-testület határozata:
„Tököl Város Képviselő-testülete a Dr. Szücs Katalin háziorvossal kötött feladat-ellátási szerződés közös megegyezéssel történő megszüntetéséről szóló 59/2019. (IV.9.) számú határozatát visszavonja, és a 2013. december 6. napján kelt megbízási szerződést a megbízott nem szerződésszerű teljesítése miatt azonnali hatállyal felmondja azzal az indokkal, hogy a megbízási szerződés 12. pontjában meghatározott rendelési időben több alkalommal nem, illetve a napi 4 óránál rövidebb rendelési időben nyújtott személyes ellátást, ezen esetek a 2019. június 27-28., július 1-2., július 8-10. napokon következtek be. Ezen túlmenően pedig a megbízott nem gondoskodott keresőképtelenségének idejére a megbízási szerződés 13. pontja szerinti helyettesről. Felhatalmazza a polgármestert a szükséges intézkedések megtételére.”

Tájékoztatjuk a Tisztelt Betegeket, hogy az Önkormányzattal kötött új megállapodás alapján a Co-Medi-Catus Kft (képviselője Dr. Békássy Szabolcs) szolgáltató 2019. július 22-től 2019. augusztus 31-ig az alábbi rendelési időben látja el a korábban megszokott rendelőben a 3. sz. háziorvosi körzet betegeit.
Rendelési idő (Tököl, Fő út 90. Tel.: 06/24 489-080):
Hétfő: 8 - 11
Kedd: 16 - 19
Szerda: 8 - 11
Csütörtök: 16 - 19
Péntek: 16 - 18

Tököl, 2019. július 19.


Hoffman Pál
polgármester