Köszönjük Tököl…

Számolt be az EDDA Művek internetes oldala a tököli fellépésről. Az együttes fergeteges koncertje bizonyította, Pataki Attila és zenész társai a zenekar 50 éves jubileumának évében is óriási energiákkal szórakoztatják a közönséget.

A Vásártéri koncert bizonyította, nem kell szabadtéri közösségi helyszíneket keresgélni, több ilyen bevált parkja, tere is van a városnak.

A Millenniumi Park és parkoló, a Művelődési Központ belső udvara, a Sportpálya, s a Piac téri sétány kiváló eseményeknek adnak otthont évről évre. Közösségi napok, zenés nyári koncertek, a Summerfest eseménye, a tököli búcsú megannyi emlékezetes élmény helyszíne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A tököliek tudják, hogy a Vásár tér is ilyen kincse a városnak, nem véletlenül készült számítás, látványterv a helyszín korszerűsítésére.

 

Az EDDA koncert és a családi programok fényesen bizonyították, hogy a Lovas nap mellett látványos zenei programok is szervezhetők ide. A városvezetés részéről kiváló választás volt az EDDA felkérése, amit a fotókon is látható több ezres rajongótábor mutat.

Fanyalgókból a koncert hatása alá kerülve lelkesedők lettek, mert a zenekar egybeforrasztott fiatalokat és időseket, s mindannyian a közös élmény örömével tértünk haza.