A Fővárosi Vízművek tájékoztatása a város ivóvízszolgáltatását átmenetileg befolyásoló munkálatokról

Tisztelt Jegyző Asszony!

Engedje meg, hogy ezúton tájékoztassuk: a Fővárosi Vízművek Zrt. januárban két, a város ivóvíz-szolgáltatását átmenetileg befolyásoló munkát végez.

2023. január 21-én 8.00 és 13.00 óra között az ivóvízellátásban meghatározó szerepet betöltő vezeték tovább nem halasztható hibajavítása idején a városban esetlegesen víznyomáscsökkenést tapasztalhatnak. A Pesti úti lakótelepen, a felsőbb szinteken rövidebb ideig vízhiány is előfordulhat.

2023. január 24-én 9.00 és 14.30 között a tököli gépház elektromos szerelvényeinek karbantartása okozhat víznyomáscsökkenést, vízzavarosodást. A gépház üzemzavarmentes működését biztosító munkák elvégzése a feltétele annak, hogy hosszú időre fenn tudjuk tartani a város lakosai számára a megbízható és kiváló minőségű vízszolgáltatást.

A munkálatok idején és azt követően esetlegesen érzékelhető vízzavarosodás természetes kísérő jelenség, amely nem befolyásolja az ivóvíz minőségét, az néhány perces ülepítés után nyugodtan fogyasztható.

Tököl város lakói számára a Fővárosi Vízművek honlapján és Facebook-oldalán helyezünk el tájékoztatást.

Kérjük, hogy tájékoztatásunkat – lehetőség szerint – az Önkormányzat kommunikációs csatornáin keresztül is szíveskedjenek közzé tenni.

Szíves együttműködésüket és megértésüket köszönjük!

Tisztelettel:

 

 

Fővárosi Vízművek Zrt.
1134 Budapest, Váci út 23-27.
Vízvonal: +36-1 247 7777
Hibabejelentés: +36-80 247 247
www.vizmuvek.hu