Tököl Városi Programok

Városi Sportcsarnok (2316 Tököl, Aradi u. 56.)

2023. december 09. (szombat) 12,00 órától:

VSK Tököl – Központi Sport és Ifjúsági Egyesület lány U20 kézilabda

 2023. december 09. (szombat) 14,00 órától:

VSK Tököl – Érdi Sport KFT U21 felnőtt női kézilabda

2023. december 09. (szombat) 18,00 órától:

VSK Tököl – Dunaharaszti MTK férfi felnőtt kézilabda

 

A Városi Uszoda 2024. évi ünnepi nyitva-tartása

A Képviselő-testület 2024-re is biztosítani kívánja az uszoda működését. Ennek alapján döntöttek a nyitvatartási időkről.

A szokásos nyitva-tartástól eltérést az ünnepnapok és szükséges nyári üzemszünet okán a lehetőségek és igények figyelembevétele mellett a 2024. évben az alábbiak szerint kívánunk alkalmazni:

2024. január 1. (hétfő): Zárva
2024. március 15. (péntek): Vasárnapi nyitva-tartás
2024. március 29. (nagypéntek): Vasárnapi nyitva-tartás
2024. április 1. (húsvét hétfő): Zárva
2024. május 1. (szerda): Vasárnapi nyitva-tartás
2024. május 20. (pünkösdhétfő): Vasárnapi nyitva-tartás
2024. augusztus 19. (hétfő) – 2024. augusztus 31. (szombat): Zárva

Fogorvosi magánrendelések

A Képviselő-testület támogatta Dr. Turopoli Éva fogorvos kérelmét, hogy a magánellátásra megkötött szerződést a Sono Dental Kft. helyett Dr. Turopoli Éva egyéni vállalkozóval kösse meg a Képviselő-testület. Eszerint a Fő utca 90. szám alatti rendelőben kétszer két órában folytathat bérleti díj ellenében magánellátást. A Képviselő-testület a Zámbó Medicin Kft. használati kérelmét is engedélyezte.

Sportcsarnok büfé

Engedélyezte a Képviselő-testület a Sportcsarnok büfé szerződés módosítását, mivel a Beleti Kft. a működését megszüntette. A 122/2022. (IX.20.) számú képviselő-testületi határozat a Sportcsarnok büféjének a bérleti szerződést Koncsár Anna egyéni vállalkozóval kötötték meg.

Közös cél a város biztonsága

Hoffman Pál polgármester fogadta Novák Sándor Szigetszentmiklósi rendőrkapitányt és Üveges Csabát a Tököli Rendőrőrs parancsnokát. Az évvégi megbeszélésen áttekintették a városvezetés és a rendőrkapitányság, illetve a rendőrőrs közötti együttműködést, valamint a jövő évi feladatokat. A kapitány úr ismét megköszönte az elöregedett rendőrautó helyett vásárolt gépjárművet, s az üzemeltetéshez kapott segítséget. Foglalkoztak a Tökölön már régóta működő rendőri túlmunka megtartásának fontosságáról. Örömmel állapították meg, hogy újabb szomszédos települések is átvették a példát. A megbeszélések a helyi rendőrőrs vezetésével még a héten folytatódnak, mert megkezdődik a térfigyelő kamerák kihelyezése. Közös célként fogalmazták meg a tököli közbiztonság jövőbeni megtartásának fontosságát a lakossági elégedettség növelését.

Hagyományosan a Piac téren állítják fel a város karácsonyfáját és a Betlehemet

A karácsonyfa feldíszítését szintén évek óta a Szivárvány Óvoda vezetői és munkatársai vállalják.

A betlehem a Szárny-nyitogató Művészeti Iskola munkatársai közösségének ajándéka a városnak. Az összeállítást és a fenyőfa felállítását a Városgondozási Csoport munkatársai végezték.

Köszönjük mindannyiuknak, hogy hozzájárulnak a karácsonyi hangulat megidézéséhez.