Kedvező ajánlatokat várunk

Nagy az érdeklődés a Napsugár és Horvát Óvoda bővítési, korszerűsítési projektje iránt. A Nedwed Ügyvédi Iroda, s a tervező Sipiczki Zoltán várta a 2023. október 17-én a pályázat benyújtására készülő cégek képviselőit az intézményben. Több, mint 10 magyarországi cég szakemberei tehették fel kérdéseiket a kiírással, s a részletekkel kapcsolatban. Egészen biztosan lesznek írásban feltett kérdések is, melyeket a pályázat beadásához szükséges időben kell megválaszolni. A bruttó 641,35M Ft-os feladat iránti érdeklődés érthető, hiszen kevés városban maradt meg ilyen nagy összegű építési beruházás lehetősége.

Hangulatos, informatív nyugdíjas délután

Kedves meghívásnak tett eleget Hoffman Pál polgármester, amikor a Gyöngyvirág nyugdíjas Klub tagjaival találkozott.
Fajtáné Oravecz Magdolna köszöntését követően Hoffman Pál reményét fejezte ki, hogy a jelenlévők sok új információval gazdagodnak. A látványos vetítéssel színesített előadás alapja Hoffman Pál „Tököl a történelemben” című könyve volt. A vetített képes összeállítást Cseperkáló Kamilla készítette. A lokálpatrióta közönség nagy érdeklődéssel hallgatta az előadást, s véleményük a „van mire büszkének lenni” mondatban összegződött.
A társaság, amelyik az év folyamán igen változatos programot bonyolított, az előadást zenés, táncos bulival zárta.

 

Köszönet Kovácsy Györgynek

„A választások tisztaságának megőrzése a bizalom alapja”, hangsúlyozta Kovácsy György a Helyi Választási Bizottság (HVB) elnöke azon a találkozón, melyre a Tököli Polgármesteri Hivatalban került sor.
Kovácsy György a HVB elnökeként több, mint 30 éven át  járult hozzá a tököli közélet tisztaságához.. Hozzáértése, bölcs nyugalma biztonságot jelentett a vele dolgozó hivatali munkatársaknak, s párt delegáltaknak egyaránt.
Hoffman Pál polgármester ajándékkal köszönte meg Kovácsy György több évtizedes munkáját.